Къси бални рокли – модни стилове

Абитуриентският бал е може би един от най-важните периоди в живота на всяко момиче и затова не е изненадващо, че на този ден тя иска да изглежда зашеметяващо и неустоимо. Абитуриентските рокли през този сезон са с дължина от макси до малко над коляното. Ако искате да подчертаете стройните си крака е добре да избирате къси бални рокли.

Тази версия на абитуриентската рокля е много практична и оригинална. На официалната част на абитуриентския бал ще блестите в шикозна дълга рокля, а на самото тържество, по-специално на танците, ще ви е много по-удобно в къса абитуриентска рокля.

Къса рокля с висока цепка не само ще подчертае краката, но ще създаде интригуващ и женствен вид. Ако ви е трудно да вземете решение за дължината на абитуриентската рокля 2021-2022, можете да изберете тоалет-трансформер с подвижна дълга пола, която превръща дългата рокля в къса.

Новости и модни стилове абитуриентски рокли

Модните къси бални рокли 2022 се отличават с необичайно лаконичен и атрактивен дизайн. Полата на абитуриентска рокля трябва да е плоска и гладка; при някои модели дъното може да бъде бродирано с дантела. Но горната част на роклята се отличава с богатия си декор и оригинална кройка. В тенденция са модели по-бюстие, дълбоко деколте, спуснати рамене и може да бъде красиво украсен гръб. къса бална рокля червена Освен това рокли от плътна дантела изглеждат много аристократично и луксозно. Естествено, за да може едно момиче да изглежда възможно най-нежно и женствено в такава рокля, най-добре е да се даде предимство на спокойните светли цветове от пастелната палитра.

Луксозен блясък

Не всички завършили искат скромен и романтичен образ за себе си, мнозина предпочитат лукс и елегантност и затова една от актуалните тенденции на сезона 2021-2022 ще бъдат модели с хипнотизиращи, примамливи златни или сребърни нюанси, които буквално ще излъчат „богат” блясък от хиляда камъни, кристали и пайети.

Модни рокли тип бюстие

Една от най-актуалните и търсени тенденции през последните няколко сезона, роклята бюстие, също толкова успешно се превърна в основната модна тенденция на абитуриентските рокли през сезон 2021-2022. Това е оправдано от факта, че поради ефектния корсет и липсата на каквито и да е презрамки, такъв модел изглежда много дръзък и подобен на възрастен, подчертавайки смелостта и оригиналността на собственика си.